Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Bafra Belediye Başkanı
banner798

Bafra Ak Parti 2. Resmi A.Adayı Avukat Kemal Şenocak

Ak Parti Bafra belediye Başkan Aday Adayı sürecinde sona gelinirken, Bafra'da Ak Parti 2.'inci Resmi Aday Adayı Avukat Kemal Şenocak oldu.

Avukat Kemal Şenocak, Ak Parti Bafra Belediyesinde 2 dönem Belediye meclis üyeliği, bir yıl Samsun Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği, Bafraspor'da Başkan Yardımcılığı ve gecen dönem Bafra Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde, Şenocak Aday kalamadı ve Hamit Kılıç Başkan secilmişti.

Bizzat Bafra Belediye Başkan Aday adaylığını, Bafra ilçe Başkanlığında yapan Kemal Şenocak, A.Adaylığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Kemal Şenocak sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi; "Ülkemiz genelindeki Türkiye Yüzyılı vizyon ve seferberliğini yerel yönetimlerde de hayata geçirmek boynumuzun borcudur. Türkiye yüzyılı vizyonu içerisinde 21.yüzyıl belediyeciliği ile Baframızda da hizmet etmeye talibim. Bu amaç doğrultusunda Bafra belediye Başkanlığı A.Adaylığına başvurmuş bulunmaktayım." Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.