Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner797

Bafra Belediyesi çalışanı hayatını kaybetti

Fethi Yavuz bir evin bir oğluydu, babasının göz nuruydu. Hiç bir rahatsızlığı da yoktu, sapa sağlamdı. Belediyedeki mesai saati saat 17:00’de bittiğinde baba ocağı uluağaç köyüne gitti. Burada babası, annesi, eşi ve çocuklarıyla bir araya gelerek neşeli dakikalar yaşadı. İşte ne olduysa o anda oldu. 34 yaşındaki Fethi Yavuz, bir anda rahatsızlanıp fenalaştı. Ailesi alel acele Fethi Yavuz’u bir otomobile bindirerek Bafra MediBafra Hastanesine getirdi. Acildeki doktorlar kendisine 45 dakika boyunca müdahalede bulundu. Fethi Yavuz, farkında olmadan kalp krizi geçirmiş, doktorlar Fethi Yavuz’u hayata döndürmek için büyük bir mücadele örneği gösterdi ama ne yazık ki 3 çocuk babası Fethi Yavuz hayata tutunamadı ve MediBafra hastanesinde hayata gözlerini yumdu.

VEFATI AİLESİNİ DERİN ÜZÜNTÜYE SEVK ETTİ

34 yaşındaki Fethi Yavuz, 3 çocuk babasıydı. Babasının 3 kardeşten tek oğluydu. Bugün babası Yadigar Yavuz ile görüştük, bize şöyle konuştu; “Oğlum benim gözümün bebeğiydi, canımdı, her şeyimdi. O mükemmel bir evlat, mükemmel bir insandı. Herkese oldukça saygılıydı, çevresinde sevilen bir evlattı. Kimseyi kırmamaya ve üzmemeye gayret gösterirdi. Hiç bir rahatsızlığı da yoktu. Ne olduysa akşam evde oldu, bir anda fenalaştı. Doktora götürdük, kurtarmak için büyük çaba gösterdiler ama ne yazık ki başaramadılar. Canım oğlum’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Aslında oğlumun kalp rahatsızlığı da yoktu, doktorlar gizli kalp olduğunu söylediler. Acımız çok büyük” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANI VE BİRİM AMİRLERİ DE DUYGULARINI DİLE GETİRDİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye çalışanı Fethi Yavuz’un vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, “Pırıl pırıl genç bir evladımızdı. Sevecen ve hoş görülüydü. Arkadaşları tarafından da oldukça seviliyordu. Aynı zamanda merhum Fethi, benim de köylümdü. Ne diyelim, Allah c.c rahmet eylesin. Kederli ailesine sabır versin” dedi.

Diğer yandan Bafra Belediyesi Başkan Vekili ve Mali Hizmetler Müdürü Fikret Vatansever’de, üzüntülü olduklarını, genç bir kardeşlerini erken bir zamanda kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek merhuma rahmet, kederli ailesine de sabırlar diledi.

Öte yandan Temizlik İşleri Müdürü Yaşar Necmettin Arıcı’da duygularını şöyle dile getirdi, “Sanki evladımı kaybetmiş gibi üzüntü duydum. Bizim birimde temizlik işleri kamyonumuzun şoförüydü. Hayat dolu bir kardeşimizdi. Sağlık problemi de yoktu. Demek ki, gizli kalp varmış. Vefat haberini öğrendiğimde adeta yıkıldım. Üzüntümüz çok büyük. Hepimizin başı sağ olsun. Kederli ailesine sabırlar diliyorum” diye konuştu.

BAŞBAKAN YILDIRIM DA TELEFONLA BABASI YADİGAR’A BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Fethi Yavuz’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenen Başbakanımız Binali Yıldırım’da cenaze günü merhumun babası Yadigar Yavuz’u telefonla arayarak baş sağlığı diledi. Merhum Fethi Yavuz, doğup büyüdüğü Uluağaç köy’ünde dualarla bir hafta önce defnedildi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sağlık ve sabırlar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.