Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Bafra Belediyesi, Çorba ikramında bulundu

Başkan Hamit Kılıç’ın talimatıyla öğrencilere,sabah namazı sonrası cemaate yapılan çorba ikramı,ilçede Pazartesi ve Perşembe günleri kurulan Pazar yerlerinde esnaf ve vatandaşlar ile sürdülüyor.

Sosyal Yardım İşileri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Aşevi’nde hazırlanan sıcak çorbalar vatandaşlarınyoğun olarak bulunduğu Pazar yerlerinde ikram ediliyor. İkramlar vatandaş ve esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Çorba ikramımıza havaların soğuması ile birlikte her iki Pazar yerimizde devam ediyoruz. Pazarda bulunan esnaflarımız ve pazara gelen vatandaşlarımızın memnuniyeti ve mutluluğu herşeyin üzerinde” dedi

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Sabahın ilk ışıklarında güne Bafra Belediyesi’nin sıcak çorbası ile başlayan esnaf ve vatandaşlar ise kendilerine sunulan ikram karşısında Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ekibine teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.