Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner797

Bafra Belediyesi her gün 1100 kişi yemek veriyor

Bafra Belediyesi, Aşevi’nde hazırlanan sıcak yemekleri, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç, engelli ve depremzede vatandaşlara ulaştırıyor.

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Aşevi’nde hazırlanan ve sefer taslarına konularak vatandaşlara ulaştırılan, hizmet ile sofralardan sıcak yemek gönderiliyor.

İlçe Belediyesi 2006 yılından bu güne vatandaşların hizmetinde olan Aşevi’nde sabah ve akşam olmak üzere günde 2 öğün sıcak yemek çıkıyor. Her gün ekipler 300 hane toplamda 1100 kişi yemek gönderiliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ sözünü rehber edinerek aşevimizde hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Yardımlaşmanın, paylaşmanın en güzel duygu olduğunu biliyor; ilçemizde bu duyguları birlik ve beraberlik içerisinde yaşatmayı sürdürüyoruz. Bütün vatandaşlarımıza sevgiyle yaklaşıyor, sarıp sarmalıyoruz. Bu minvalde ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerimizi de unutmuyor her gün evlerine sıcak yemek girmesine öncülük ediyoruz. Belediye Aşevi’mizde sağlıklı bir ortamda, titizlikle hazırlanan sıcak yemekleri evinde aş kaynatamayan, ihtiyaç sahibi, kimi kimsesi olmayan, yaşlı, engelli ve depremzede vatandaşlarımıza ekiplerimizle ulaştırıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi ilçemizde çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Bu sebeple tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanında ve hizmetindeyiz. Aldığımız hayır dualar, hemşehrilerimizin yüzündeki mutluluk bizlerin şifası. Bu da bize yeter” dedi.

Anahtar Kelimeler:
AşeviBafraBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.