Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Ahmet Yeni
banner797

Bafra belediyesi ödüllü 5'inci Cumhuriyet bayramı bisiklet turu

Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı çerçevesinde “Bisikletini al gel, Cumhuriyet için pedalla” sloganıyla düzenlenen bisiklet turu 29 Ekim Pazar günü 13.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda başlayacak Kızılırmak Sedde Parkı’nda sona erecek.

Spor İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilecek bisiklet turunun başlangıç noktası olarak belirlenen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kayıt yaptıran katılımcılara tur sonunda yapılacak çekiliş sonucunda 5 adet bisiklet ve 5 adet bisiklet kaskı hediye edilecek.

Bisiklet tutkunları ile Cumhuriyet’in 100. Yılında “Cumhuriyet” için pedal çevirecek olan Belediye Başkanı Hamit Kılıç; “Bafra’mızda büyük bir coşku ile Cumhuriyet’imizin 100. Yılını kutlayacağız. Yine bütün bisiklet tutkunlarıyla bir araya gelecek, hep birlikte pedal çevireceğiz. Her yıl ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz bisiklet turumuza genç yaşlı demeden bütün hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Bafra Belediyesi 5.Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu’na geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgilinin yüksek olması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraBisiklet Turu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.