Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti İl Jandarma Komutanlığı
banner797

Bafra Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

Yardımlar, Sosyal Yardım İşleriMüdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara teslim ediliyor. Sosyal belediyecilikte insana dokunan hizmetlerine devam eden Bafra Belediyesi, mahalle muhtarlıkları iş birliği ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen yardımlarını sadece ilçe merkezinde değil kırsal mahallelerde de yerine getiriyor.

Bafra Belediyesi oluşturduğu özel ekiple, bu güne kadar ilçe merkezinde 1482, köylerde ise 837 adet Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Ramazan ayının huzurunu ve bereketini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz.Toplum olarak birlik ve beraberliğimiz güçlendiği bu mübarek ayda, sosyal desteklerimizi daha da artırarak sürdüreceğiz. Ramazan ayı, insanlar arasında toplumsal dengenin sağlandığı müstesna zamanlardır. Karşılıklı hoşgörünün, güvenin, dayanışmanın ve yardımlaşmanın olduğu yerde huzur vardır, barış vardır. Bafra Belediyesi olarak yılın her ayında her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. Toplum olarak birlik ve beraberliğimiz güçlendiği bu mübarek ayda, sosyal desteklerimizi de artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.