Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Bafra Belediyesi`nden Whatsapp hizmetti
banner852

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın göreve başlamasıyla halk odaklı çalışmalara ağırlık veren Bafra Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri daha hızlı ve etkin değerlendirebilmek amacıyla BİP’ten sonra  ‘WhatsApp’ destek hattını da hizmete geçirdi.

Vatandaşa daha etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla uygulamaya konulan yeni hizmetlerle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Hamit Kılıç, amaçlarının vatandaşın sorunlarına, beklentilerine ve tavsiyelerine daha hızlı ulaşabilmek olduğunu söyledi.

ÇÖZÜM ODAKLI HİZMET ANLAYIŞI
Bu çerçevede hayata geçirilen ilk yeniliğin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan  ‘BİP’ destek hattını 2018 Eylül ayında hizmete koymak olduğunu belirten Başkan Kılıç, bu uygulama ile 7 gün 24 saat boyunca aktif bir şekilde vatandaşlardan şikâyet, talep ve öneri aldıklarını dile getirdi.

Hayata geçirilecek hizmetlerde teknolojiden faydalandıklarına da vurgu yapan Başkan Kılıç, şunları ifade etti:

“Vatandaşlarımıza daha hızlı ulaşabilmek için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmemiz gerekiyor. Bunun için gerekli adımları atıyoruz ve atmaya da devam edeceğiz. 2018 yılı Eylül ayında hizmete sunduğumuz BİP iletişim hattından sonra, WhatsApp hattımızda Bafralıların emrinde. Her iki hat da 0535 433 80 80 numaralı telefon üzerinden hizmet verecek” Dedi.

İKİ UYGULAMA TEK NUMARA
Vatandaşların tercihleri doğrultusunda alternatifler üretmek zorunda olduklarını ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bir yıl önce hizmete geçen BİP iletişim hattımıza şu ana kadar 4000 başvuru yapıldı. Bunların 3900 tanesini çözüme kavuşturduk. Kalan başvuruları ise Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte çözüme kavuşturma gayretindeyiz. Halkımızın BİP hattına gösterdiği yoğun ilgi, şehrimizi birlikte yönetmek üzere çıktığımız yolda yalnız olmadığımızı hissettiriyor. Vatandaşlarımız artık ister BİP ister WhatsApp hatlarından 0535 433 80 80 numaramızı kullanarak bizlere kolaylıkla ulaşabilirler.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876