Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bafra çarşı güzelleşiyor

Bafra Belediyesi’nin asfalt, kaldırım ve beton yol çalışmalarının yanı sıra Bafra’nın merkezinde bulunan ve çarşı olarak bilinen çevrede ise yeni düzenlemeler başladı. Bu kapsamda Çarşı Camii ve ayakkabıcılar arastasında baskı beton çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel caddelerinde de devam edecek. Ayrıca Cumhuriyet Meydanı’nda ise tadilat yapılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Hizmetlerimizi ifade ederken son derece mütevazı davranıyoruz. Zaman zaman açıklamalarımızda son beş yılda yapılandan daha çok asfalt ve kaldırım yaptığımızı açıkladık. Bu açıklamayı yaparken belediyemizde olan bilgiler ile yapıyoruz. Ayrıca Meşeli Türkmenler mahallemiz gibi hiç asfalt ve beton yol yapılmamış mahallelerimizde de asfalt ve beton yol yaptık. Çocuk Oyun Grubu kurduk. İlçemiz hem çevre dostu, hem ekonomik hem de temiz yakıt olan doğal gaza kavuştu. Diğer yandan da asfalt ve kaldırımlar yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Cumhuriyet meydanımızda düzenlemeler yapmaya başladık. Çarşı Camii ve Ayakkabıcılar Aratasında baskı beton çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel Caddelerimizde de yapılacak.” dedi.

Başkan Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “8 yılda 170.000 m² kaldırım, 418 kilometre yol çakıllama, bypass, 55.000 metre beton yol, 130.000 m² satih kaplama asfalt ve 300.000 tondan fazla sıcak asfalt yaptık. Tüm bunlar 25 yılda yapılandan daha fazladır. Bu hizmetleri bu seviyelerde yapabilmek için 61 adet iş makinesi ve araç aldık. Asfalt Şantiyesi ve Plenti ile Kilitli Parke Taşı ve Bordur Tesisleri kurduk. Fedakârca çalışan işçilerimiz, memurlarımız ve daire amirlerimize, meclis üyelerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve siyasi irademizin her kademesinde ki bakan, milletvekili, başkan ve yöneticilerimize, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, hemşerilerime ve basınımıza çok teşekkür ediyorum.“ dedi.
 





Anahtar Kelimeler:
BafraKaldırımçarşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ysr 7 yıl önce

Ne gerek vardı şimdi ayakkabicilar arastasından doğrudurust geçen bile yok vatandas icin yapalim hizmetlerimizi lutfen