Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

Bafra Cumhuriyet Mahallesi'nde baskı beton çalışması tamamlandı

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece saatlerine varan yoğun çalışmalarının ardından Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi baskı beton kaldırım işlemleri tamamlandı.

Konuyla ilgili olarak bilgilendirmelerde bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Gerçekleştirilen üç aşamalı alt yapı çalışmaları sonrasında hayatın normal akışını bir an önce sağlayabilmek,sabır ve hoşgörü ile bizlere destek veren vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına gece gündüz demeden Bafra’mızı köşe bucak yeniliyor, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bir yandan asfalt çalışması yürüttüğümüz caddemizde bir yandan da kaldırım çalışmasını sürdürüyoruz. İlçemizi seviyor, emeklerimizle değerine değer katıyoruz. Aynı hizmet aşkı ve aynı tempo ile çalışmalarımız devam edecek.Her şey Bafra için” dedi.

Bafra Belediyesi 5 yılda 134 bin 300 ton sıcak asfalt, 211 bin 39 kilometre sathi kaplama, 100 kilometre beton yol, 815 kilometre stabilize yol, 193 bin 350 metrekare parke taşı kaldırım ve yol çalışması gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.