Öne Çıkanlar Samsun Samsunspor
banner798

Bafra'da Aşure dağıtıldı
Bafra ilçesinde Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Bafra Anadolu İmamhatip Lisesinde vatandaşlara aşure dağıtıldı.
Samsun'un Bafra İlçesinde bulunan Anadolu İmamhatip Lisesi Okul Müdürü Vedat Demir,"Burada yaptığı konuşmada, Muharrem ayının kardeşlik bağının güçlenmesi ve kaynaşma açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

İslam âleminin Muharrem ayını kutlayan Vedat Demir, "Muharrem ayında vatandaşlarımızla kardeşlik bağımızın güçlenmesi ve kaynaşmamızı sağlamak adına Okulumuz bu organizasyonu tertip etti.Düzenlediğimiz ikram programı halkımızdan yoğun ilgi gördü. Böyle bir etkinlikte halkımızla bir arada iç içe olmaktan dolayı mutluyuz. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Muharrem ayını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Programa Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoglu, 19 Mayıs Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol, okul müdürleri Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.