Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner798

Bafra'da bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

Samsun’un Bafra ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada, 3 kişi bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gaziosman Paşa Mahallesi Şehit Altunışık sokakta daha önce kavgalı oldukları öğrenilen komşular M. E. K. (25) ile E. K. (44) sözlü kavga etti.

Sözlü kavga sonrası E. K. (53) oğlu M.E.K.’nın yanına geldiğinde şüpheli E.K. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Karşılıklı olarak bir birlerine bıçakla ve muşta ile saldıran taraflar yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı baba E.K. ile oğlu M.E.K. Bafra Devlet Hastanesine, diğer şüpheli E.K. ise ilçede bulunan özel hastaneye kaldırıldı.

Başından yaralı olan Baba E.K. Bafra Devlet Hastanesi’nde ilk müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bıçaklı kavganın yaşandığı yerde muştayı bahçede, bıçağı ise kaldırımın yanında buldu.

Polis, bıçaklı kavga ile ilgili çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.