Öne Çıkanlar bafra covid kuralları Doktorlar
banner798

Bafra'da Boğulma tehlikesi geçiren baba hastanede öldü

Samsun’un Bafra ilçesinde kanalda boğulma tehlikesi geçiren baba hastanede hayatını kaybederken, oğlunun yaşam mücadelesi devam ediyor.

Dün, Aktekke Mahallesi Doğan Kaya yolu üzerinde piknik yapan ailenin çocukları Bilal Esat Durmuş (13), su kanalına düştü. Baba Hasan Durmuş (41) da oğlunu kurtarmak için kanala atladı.

Akıntıya kapılan baba ve oğlunun kurtarılması için yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve ambulans ekipleri sevk edilmişti.

Bilal Esat Durmuş, bölgede hayvan otlatan Muhammed Demir tarafından sudan çıkarıldı.

Baba Hasan Durmuş ise yaklaşık yarım saat sonra Bafra Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında itfaiye ekipleri tarafından kanaldan çıkarıldı.

Baba ve oğlu sağlık ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçe Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda olan baba Hasan Durmuş 03.00 sıralarında doktorların müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Bilal Esat Durmuş ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde bilinci kapalı yaşam mücadelesi veriyor.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraBoğulma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.