Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Bafra'da Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu

Bafra Belediyesi, geleneksel hale getirdiği ‘Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu’nun dördüncüsü düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı etkinlikleri kapsamında bu gün gerçekleşti.Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç bisikletle gençlerle şehir turu attıktan sonra dereceye giren gençlere hediyeleri verildi.

Bafra Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda yapılan, bisiklet turunda bu yıl kayıt yaptıranlara tur sonunda çekilişle 4 adet bisiklet,10 adet kask ve 10 adet bisiklet eldiveni hediye edildi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklama;”Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.Öğlenden önce 15 Temmuz Demokrasi meydanında öğrencilerimizle program düzenledik.Bu günün hatırasına geleneksel hale getirdiğimiz bisiklet turu için buradayız.Tüm öğrencilerimizle, halkımızla ve gençlerimizle beraberiz.Cumhuriyet Bayramına has olan bisiklet turuna birazdan çıkacağız.” Dedi.

Başkan Hamit Kılıç,”Akşam inşallah Cumhuriyet Bayramı ile 6 köyde kutlamalarımız var.Akşam 19:00’da Cumhuriyet yürüyüşümüzle beraber Gazipaşa meydanına geçeceğiz oradan da köylerde yapılan programlarımıza katılacağız.Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.