Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Bafra Belediye Başkanı
banner798

Bafra'da kanserle ilgili bilgilendirme yapıldı

Samsun Bafra’da Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde Lösemili Çocuklar Haftası, depolama, Organ Bağışı ve Meme Kanseri farkındalık haftası sebebiyle bilgilendirme programı düzenlendi.

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın program yaptığı açıklama,’’Lösemili çocuklar haftası,Organ Bağış Haftası ve Kasım ayı Meme Kanseri farkındalık ayı olması sebebiyle 3’lü etkinliği beraber gerçekleştirdik.Çocuklar vakfı adına LÖSEV İl temsilciliği buradaydı.Beraberce Lösemi nedir?Tedavileri nelerdir.Vakıf olarak ne tür yardımlar yapılıyor.Bunların hepsiyle tedavi nasıl ediliyor.Bunun ile ilgili bilgilendirme yaptık.” Dedi.

Organ bağışının önemi ,insanların organ bağışı yapa bileceği aile izninin ne olduğu , kanser ve tedavi yöntemleriyle ilgili erken tanınmış için olan çalışmalar hakkında bilgi verdik.Üniversite öğrencilerimiz geniş bir katılım sağladı.

Lösev Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı Halkla İlişkiler Uzmanı Özlem Vural sinevizyon eşliğinde kanser nedir? Kanserde tedavi yöntemleri nelerdir? Erken tanı nasıl olur,organ bağışı izni nedir? Gibi konular ele alındı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.