Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra'da Musiki cemiyeti konseri mest etti

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen, Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Konseri Bara Belediye Kültür Merkezi’nde Kaymakam Cevdet Ertürkmen ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın katılımı ile gerçekleşti.

Şef Faruk Tokgözol yönetimindeki Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu Bafalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Sunuculuğunu Eğitimci Mustafa Kurt’un yaptığı konserde, Türkiye’nin dört bir yanından 20 eser şef Faruk Tokgözol yönetiminde icra edildi. 

Konser açılış konuşmasını yapan Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Hüseyin Ayan şunları söyledi, “pandemi nedeni ile bir süre çalışmalarımıza ara vermiş yeni yapılanma içerisine girmiştik. Koronavirüs tedbirleri kapsamında tekrar çalışmalarımıza başlayarak ilk konserimizi bugün vermiş bulunuyoruz. Çalışmalarımız esnasında bizlere destek veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a ve Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’a teşekkür ederim” dedi.

20 koro üyesi ve solistin mükemmel şarkılar seslendirdiği konserde, 10 saz heyeti harika müzikleri ile davetlilerden büyük alkış aldı. Bafra Musiki cemiyeti büyük ilgi gördü.

Konsere, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Belediye Başkan yardımcıları, Şaban Hüryaşar ve Ahmet Tokgöz,Siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Musiki CemiyetiBafraKonser
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.