Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Bafra'daki hırsızlık olayında yeni gelişme

Samsun’un Bafra İlçesinde yapımı devam eden hükümet konağını inşaatından 250 Bin tl değerinde kablo çalınmıştı. Olay, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Samsun Bafra ilçesine bağlı,Fatih Mahallesi, Sancak Sokak Sedde Yolu üzerinde yapımı devam eden hükümet konağı inşaatından 250 Bin TL üzerinde kablo hırsızlığı yaşandı.

Ayrıca hırsılar kayıt cihazını da kırarak kayıplara karışmıştı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı çalışmalar doğrultusunda gözaltına alınan D.A.,A.Ç.,E.K. ve M.S. adliyeye sevk edil.

D.A., D.A., A.Ç., M.S., E.K Bafra Adliyesine sevk edilen zanlılar. Bizim olayla bir ilgimiz yok bizi para ile tuttu, kabloların kendisinin olduğunu söyledi dedi.

Öte yandan inşaatta çalışan ve kabloları çaldığı iddia edilen firari hırsız M.S.A'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Anahtar Kelimeler:
BafraBafrada Hırsızlık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.