Öne Çıkanlar Samsun Samsunspor
banner797

Bafra Hacınabispor' dan Sponsoruna Teşekkür !

Bafra Mevlana Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Hacınabi Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk, bazı konularla ilgili açıklamalarda bulundu .

Öztürk şunları söyledi :

Hacınabi Spor Kulübü olarak; Samsun Süper Amatör Ligi' nde mücadele edeceğimizden dolayı, maçların başlamasına 25 gün gibi kısa bir süre kalmasına rağmen; Bafra Belediyesi' nin aşevinde kampa girerek, sabah akşam olmak üzere günde çift idmanla hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz.

Hacınabispor Teknik Direktörümüz Zekeriya Köklükaya, yardımcı antrenör Cem Çatmakaş ve Mustafa Şahin nezaretinde devam ediyoruz.

Üçler Tekstil sahibi, aynı zamanda da forma sponsorumuz Yaşar Trabzon kardeşimiz bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Amaç ve niyetlerin güzel olduğu yerde, insanların yaklaşımları da güzel oluyor.

Biz inanıyoruz ki; bu çalışmanın karşılığını hiç şüphesiz alacağız. Hacınabi Spor Kulübü olarak 1930 Bafraspor ile Samsun Süper Amatör Ligi' nde mücadele edecek olan bu iki kulübün de bu şehir adına çok önemli birer marka olduğunu bilinmesini rica ediyorum.

Biz Hacınabi Spor Kulübü olarak; tabii ki bir üst lige çıkacak takımların İkisinin de Bafra' dan olmasından yanayız ama ne olursa olsun; kendi adımıza söylemek istiyorum ki biz hedefe kilitlenmiş durumdayız.

Tüm çalışma ve programlarımızı bu ölçüde devam ettiriyoruz. saha dışında konuşulan söylenen hiçbir söze itibar etmiyoruz. Bizim amacımız; Bafra Mevlana Spor Kulübü ile birlik ve beraberlik içerisinde, hedeflerimiz doğrultusunda daimama ileriye doğru koşmaktır.

Hacınabi Spor Kulübü' nün tüm maçlarını izlemeye sevgili bafralı sporsever hemşerilerimizi davet ediyoruz.

Ayrıca Üçler Tekstil sahibi sayın Yaşar TRABZON beyefendiye, kulübümüze vermiş olduğu maddi ve manevi tüm desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.