Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra Mevlanaspor U 13  Zirveyi Çok Sevdi

Bafra Mevlana Spor Kulübü U 13 Futbol takımı; namağlup liderliğini devam ettirdi. Samsun Amatör U 13 Ligi maçında; Samsun Esentepespor ile karşılaşan Bafra Mevlanaspor, rakibini 3- 1 ile geçip " galibiyete selam, zirveye ve liderliğe devam " dedi.

Bafra Mevlana sporun gollerini; Muhammet ( 2 ) ve Ege  kaydetti. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Mevlana Spor Kulübü Başkanı İsa Köprü şöyle dedi :

" Bizler, Mevlanaspor Kulübü olarak, altyapı anlamında güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz.

 Mevlanaspor' umuzun U 13 takımını can-ı gönülden tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu takım, İlerleyen zamanlarda Türkiye Şampiyonası' na da katılacaktır.

 Neden olmasın ki ! Zira, çok kaliteli bir takımımız var. Değerli hocalarımızı da bu vesileyle kutluyor; oyuncularımızın da gözlerinden sevgiyle öpüyorum.

Bafra Mevlana Spor Kulübü ve Bafra Hacınabi Spor Kulübü olarak; Bafra'da spor adına güzel şeyler yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Biz herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Öteki, beriki demeden, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi herkesten bekliyoruz.

 Saygılarımla. "

Bizler de bu sezon U 13 Ligi' nde çok iyi ve başarılı bir grafik çizen, Namalup Liderliğini devam ettiren Bafra Mevlanaspor U 13 futbol takımı ve hocalarını kutlarız.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.