Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

BAFRA MHP`DE İSTİFA

Yaptıkları Basın Açıklaması Bildiğiniz Üzere 1 kasım 2015 seçimlerinde yaşanan başarısızlık sonrası gelişen ve parti içinde talep edilen olağan üstü kurultay taleplerinin hukuksuz bir şekilde engellenmesiyle son bulunan süreç göstermiş ki, her platformda eleştirdiğimiz ve hiçbir şekilde benimsemediğimiz tek adam iradesi partimizde de hakim olmuştur.

1 Kasım seçimlerinden hemen sonra başlayan iktidar ile yakınlaşma süreci 15 Temmuz sonrası hız kazanmış ve 15 yıldır muhalefet ettiğimiz AK PARTİ politikalarının doğruluğu partililere dikte edilmeye çalışılmıştır. ‘’Rüşvet ve Yolsuzluk iddialarının 17-25 Aralık kapsamında ele alınması’’ve ‘’anayasal yetki ve sorumluluklarını inat ve ısrarla çiğneyen, hiçbir kural tanımayan Cumhurbaşkanının görevinin gerektirdiği meşru sınırlar içerisine çekilmesi’’şartları ne oluşmuştur da bir andan unutulmuştur.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlar ile dış politikada da yapılan yanlışlıkların giderilmesi anlamında iktidarı uyarmak üzere var olan muhalefet anlayışı göz ardı edilmiş, iktidarın politikalarına kayıtsız şartsız destek veren bu muhalefet anlayışı benimsenmiştir.
Milliyetçi Hareket Partisinin kendisini yok sayan bu muhalefet anlayışını terk etmediği sürece iş bu partide siyaset yapmanın her hangi anlamı bulunmamaktadır.

Bu nedenlerle mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğumuz MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ üyeliğinden istifa ediyoruz.
Geçmiş den bugüne taşıdığımız ülkü ve ideallerimiz baki kalmak kaydıyla,milliyetçi ve muhafazakar kimliğimizin değer gördüğü,fikir ve düşüncelerimizin karşılık bulduğu ve sayın MERAL AKŞENER hanımefendi liderliğinde kurulan İYİ PARTİ`YE destek vermenin milli bir sorumluluk olduğunu düşünmekteyiz..

Bu düşüncelerle; Bundan Sonraki siyasi hayatımızın MERAL AKŞENER liderliğinde kurulan İYİ Partide devam edeceğini bildirir. Saygılarınıza sunarız.

Erol ESEN ;Belediye Meclis Üyesi, İsmail Bekar;Belediye Meclis Üyesi, Bülent Şener; MHP Parti üst Kurul delegesi




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.