Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Bafra TSO Yeni binası hizmete açıldı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı törenle açıldı.​

HABEROVASİ (BAFRA)- EMRE DİLEK

Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada, Bafra’nın ovasıyla, toprağıyla, insanıyla farkını hep gösteren bir şehir olduğunu belirterek, “Allah da sizlere müthiş nimetler vermiş. Böyle güzel bir iklimi ve bereketli toprakların benzerini, başka hiçbir yerde görmedim. Ayrıca Bafra’nın pidesine, dondurmasına ve lokumuna da herkes hayran. İşte tüm bu nimetleri, zenginliğe çevirme görevi de sizler de. Bizim de görevimiz, sizlerin yolunu açmak. Önünüzdeki engelleri kaldırmak” dedi.

Bafra TSO’nun akredite oda olduğunu anımsatan Hisarcıklıoğlu, üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunduğunu söyledi.

Hisarcıklıoğlu, yeni hizmet binasının bir vizyon işi olduğunu, üyesinin derdine çözüm üretmek isteyen, şehrini zenginleştirmeyi amaçlayan, çağdaş bir vizyonun göstergesi olduğunu ifade etti.

TOBB olarak, 81 İl’e 81 okul yaptırdıklarını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Bu kapsamdaki okul inşaatlarında sona geldik. Ama burada durmadık, daha büyük bir işe daha giriştik. Odalarımızın ve Borsalarımızın bulunduğu İlçeleri de, dahil etme kararı aldık. Bu kapsamda, inşallah Bafra’ya da bir okul yapacağız” dedi. 

Hisarcıklıoğlu, yeni binasının Bafra iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
BafraTsoYeni Bina
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.