Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

Bafra TSO’da E-Ticaret semineri

Bafra TSO’da E-Ticaret semineri

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası E-Ticaret konulu seminerini TSO üyelerine ve işyerinde çalışanlarına bilgi semineri düzenledi.

Platform yöneticisi olarak Aydın Uçar ‘ın Bafra TSO’da işveren ve çalışanlarına ‘’E-Ticaret ‘’ konulu eğitim bilgileri aktardı.

Platform yöneticisi olarak Aydın Uçar genel olarak,” E-Ticaret nedir?,Drop Shipping Nedir?,Kupon satış ve KeyWord satış,Google SEO nedir?,E Ticarette sosyal medyanın önemi, ürün ve marka uyumu ,Türkiye’deki E- Ticaret firmaları, E- Ticarette yapay zeka , Avantajlar ,riskler, Google ADS ve Reklam avantajları hakkında bilgiler aktardı.

E-Ticaret veya elektronik ticaret mal ve hizmetlerin internet üzerinden ticareti olduğunu belirten Aydın Uçar, şehir merkezinde işlek bir caddede de çalışan bir mağaza gibi düşünebilirsiniz,Dünya çapında tahmini: 2, 14 milyar insan online olarak mal ve hizmet satın aldığını belirtti.

Dünya nüfusu 8 milyar kişi olduğunu ifade eden Aydın Uçar,”E-Ticaret insanların perakende olarak bir şeyler alıp sattığı birçok yoldan biridir.Bazı şirketler yalnızca online ürün satar .Ancak, çoğu için e-ticaret fiziksel mağazaları ve diğer gelir akışlarını içeren daha geniş bir stratejinin parçası olan bir dağıtım kanalıdır.Her iki durumda da e-ticaret yeni başlayanların Küçük işletmelerin ve büyük şirketleri ürünlerini geniş ölçekte satmalarına ve dünya çapındaki müşterilere ulaşmalarına olanak tanıdığını söyledi.

Foto Haber Emre DİLEK

Anahtar Kelimeler:
BafraTsoE TicaretSeminer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.