Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

BAFRA VETERANLAR LİGE 3 PUAN İLE BAŞLADI

 Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Orta Karadeniz Ligi'nde mücadele eden Bafra Veteranlar Kulübü, 2017-2018 sezonunun ilk maçında, Ordu Vateranlar'ı 2-1 mağlup etti.

Veteranlar Orta Karadeniz Grubu’nun da ilk maçında Kendi sahasında Ordu Veteranları ağırladı. Maç Öncesi Bafralı veteranlar hakem ve rakip takımı çiçekler ile karşıladı. Bafra veteranlar 29 Ekim Cumhuriyet Kutlamasına özel anlamlı bir hareket bulunarak TÜRK BAYRAĞI ile çıktı.

Bu yıl Vetranlar ligine ilk katılan Bafra veteranlar Ordu veteranlar sporu 2-1 yenerek Sezonu 3 paun ile açtı.

Maçın ilk yarısında oynanan müsabakanın 18 Dakikasında Hayri`nin golü ile Bafra Veteranlar 1-0 öne geçti. İlk devreyi 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci devresi İki takım oyuncuları da müsabakaya hırslı başladı.Ordu Veteranlar 50 Dakikada Şenol`un golü ile skorda 1-1 eşitlik sağladı. 57 Dakikada Bafra Veteranlar Zafer Teke`nin Golü ile skoru 2-1 yaptı. Bu aynı zamanda maçında skoru oldu.

Adeta gençlere taş çıkartan bir performans ile mücadele eden veteranların maçı, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Bafra Spor Veteranlar Kadrosu: Serkan, Niyazi, Ertan, İsmail, Birol, Zeki, Kenan, Zafer, Bünyamin, Özlem, Hayrettin

Bafra Spor Veteranlar Yedek Kadrosu: İsmail Danacı, Salim, Dursun,Celo,Mehmet,Dursun, Yusuf,Barboros,Sefer,



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.