Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Bafra Zabıta Denetimlerine Ara Vermiyor

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçe genelinde sürdürdüğü denetimlere ara vermeden devam ediyor.

İlçede Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı marketlerde son kullanma tarihi, etiket ve fahiş fiyat denetimi gerçekleştirildi.

Haksız fiyat artışı yaparak, vatandaşı mağdur eden işletmelere yönelik Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sürdürüyor. İlçe genelinde zincir marketlerde denetimler gerçekleştiren ekipler, temel gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri başta olmak üzere ürünlerin alış ve satış fiyatları üzerinden kar marjlarını inceledi.

Marketler, fiyat etiketlerinin yanı sıra ürünlerin son kullanma tarihi ve hijyen yönünden de denetlendi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Zabıta ekiplerimiz, marketlerde rafları dolaşıp etiketleri inceleyerek fahiş fiyat artışı, gramaj eksikliği, etiket denetimi yapmaya devam edecek. Özellikle gıda ve temizlik ürünlerde fiyat artışlarının önüne geçmek için denetimlerimizi sıklaştıracak, reyon fiyatı ile kasa fiyatı kontrolleri yaparak güncel fiyatları kayıt altına alacağız.Fahiş fiyat ve stokçulukla mücadelemiz aralıksız sürecek.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BafraZabıtaDenetim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.