Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner797

Bafra’da 50 öğrenciye 50 hediye

Samsun’un Bafra İlçesinde İsmet Paşa Mahallesinde bulunan, Mahmut Sarı Camisinde 50 öğrenciye 50 hediye dağıtıldı.

27 Haziran’da başlayıp,26 Ağustos’ta tamamlanan, Bafra Müftülüğünün tertipleyip düzenlediği, Geleneksel Yaz Kuran Kursu’na 20 kız öğrenci ve 30 Erkek öğrenci olmak üzere, toplamda 50 öğrenciye Kuran Kursunda gösterdikleri başarıdan dolayı çeşitli hediyeler verildi.

Mahmut sarı Cami İmamı Fedai Göçmen ; “Kur'an eğitimi gören 50 öğrencilerimize 50 hediye dağıtımını gerçekleştirdik. Kur'an-ı ve cami ortamını çocuklarımıza sevdirmeyi teşvik etmek için buna benzer çalışmalarımız inşallah devam edecektir. Emeği ve katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Yarınlarımızın geleceği çocuklarımız, her şeyin en güzeline layıktır." diye konuştu.

Yaz Kuran kursunda üstün başarı gösteren,

Enes Özvatan’a bisiklet,

Zeynep Satılmış’a Tablet,

Seyfullah Özkoyuncu’ya Dijital Konsol hediye edildi.

Bafra Müftülüğünün tertiplediği Geleneksel Yaz Kuran Kursu Mahmut Sarı Camilisinde düzenlenen hediye töreninde,1. Olan Enes Özvatan’a hediyesini Mahmut Sarı Cami imamı Fedai Göçmen verdi.2’inci olan Zeynep Satılmış’a ise Kuran Kursu öğretmeni Hanife Yaman hediyesini verirken 3.’üncü olan Seyfullah Özkoyuncu’ya ise hediyesini Bafra Müftü vekili Yakup Şirin verdi.

Diğer hediyeleri de Cami müezzini İsa Özel ve ailelerle öğrencilere takdim edildi.

Hediye dağıtımı sonrası günün anlamı adına, öğrenciler ve Veliler ile beraber hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.