Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Bafra`da bir İlk camii Öğrencilerine Ödül

Samsun`nun Bafra İlçesinde Hacı Mahmut Sarı Camisi her sene düzenlediği Yaz Kuran Kursun`da farklılık yaparak öğrencileri Bisiklet, cumhuriyet altını, kol saati gibi çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Cami hocası Fatih Ocak “ Her sene yaptığımız Yaz Kuran Kursumuzdaki Çocuklarımıza kuran ve namaz alıştırmak için eğitim veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bu sene Kuran ve Namaza daha fazla yakınlaşmaları için Çeşitli hediyeler ile ödüllendirdik.

Yaptığımız bu etkinlikte Bizlere önderlik yapan İsmetpaşa Mahallesi Muhtarımız Fatih Yıldız, Cami cemaatimize ve Büyüklerimize ayrıca Hediyeleri ile çocuklarımızı onurlandıran hayır severlere camimiz ve mahallemiz adına teşekkür ederiz”dedi.

Daha sona öğrencilere hediyeleri takdim edildi ve hatıra fotoğrafları çekildi.

Etkinliğe Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın,ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,Sosyal Yardımlaşma Müd. Hasan İrer,MHP İlçe Başkan Yrd. Cahid Müderresoğlu, cami cemaati ve veliler katılım sağladı.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.