Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Bafra’da İyi Parti’de neler oluyor!

Kurucu üye Ömer Süslü partiden istifa etmiş üye ve yöneticilerle yemekte buluşmuştu.

Samsun’da yapılan toplantıda Süslü, küskünleri birleştirmeyi çalışmıştı. Görünen o ki, çalışma başarılı olmamış.bafra`da küskünlük devam ediyor.

Bafra İyi Parti Kurucu üyeleri, eski Kurucu ilçe Başkanı Zafer Bektaş önderliğinde, Bafra Öğretmenevinde beraber toplu yemek verileceği duyumunu aldık.

Edindiğimiz siyasi kulislerde düzenlenen yemekte, Bafra İyi Parti teşkilatının küskünleri, İyi Parti’ye gönül veren yaklaşık 200 - 300 kişi yemekte istişare toplantısı yapılacağı söyleniyor.

Düzenlenecek olan yemekte mevcut İl Başkanı Hasan Aksoy, Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz’ ve Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız’ın dahi davet edilmeyeceği konuşuluyor.

31 Mart Yerel seçimlerde sahaya inmeyen çok seçmen olduğunu, bu toplantıdan sonra istişare yapılarak karar verecekleri duyumu aldık.

İyi Parti 19 Mayıs ilçe teşkilatı toplu istifa ederek kapandı, İyi Parti’nin en iyi çalışan Alaçam teşkilatı istifa etmişti. Şimdi sıra Bafra mı? Sorusu akıllara geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.