Öne Çıkanlar Şaban Abdullah Cihan Kaçak Telefon
banner798

Bafra`da Kekik Fide Dağıtım ve Dikimi Tarla Günü

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Doğu Karadeniz ProjesiKalkınma İdaresi Başkanlığı kaynaklı olarak "DOKAP Bölgesi Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliğini Geliştirme Projesi" kapsamında 3 kadın çiftçiye 10 dekarlık kekik fidesi verildi.

Örnek çiftçi Gülşen Hekimoğlu’na ait tarlada DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) kaynaklı, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliğinin Yaygınlaştırılması Projesi dahilinde Kekik Fidesi dağıtım ve dikim törenine yapıldı.Törende ayrıca, İlçemizde bu projeden faydalanan 3 çiftçimize de 10 dekarlık kekik fidesi teslim edildi.

Törene Dokap Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş ve Tarım Mühendisleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.