Öne Çıkanlar Güncel Samsunapor
banner797

Bafralı Mübadillerden Emniyet Müdürü TEMUR`a ziyaret

Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay CEYLAN ve yönetim kurul üyesi beraberinde Bafra ilçe Emniyet müdürlüğüne atanan  Bünyamin TEMUR`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği yönetimi adına Konuşan Başkan Tuncay CEYLAN; Dernek faaliyetlerini, daha önce yaptığı projelerden ve dernek hakkında bilgilerdi.Samimi sohbette Ortamında İlerleyen ziyarette Başkan CEYLAN, Bafra ilçe Emniyet müdürlüğünde vekaleten görev yapmış olan TEMUR bey Bafra’mızı iyi biliyor. Bafra halkının güven içinde olduğunu belirtti. Başkan CEYLAN, Polisimiz her zaman her yerde, bizde polisimizin yanındayız şeklinde konuştu.

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin  TEMUR,  Derneklerin ve  diğer sivil toplum kuruluşlarının  örnek teşkil ettiğini ve edeceğini söyledi. TEMUR inşallah pandemi süreci geçtikten sonra sizleri en kısa zamanda ziyaret te bulunmaktan onur duyacağını belirtti ve Tüm Türkiye'de ve yurtdışında göçmenlerimize saygı ve selamlarını iletti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.