Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Bafra Belediye Başkanı
banner798

Bafralı tıp öğrencisi toprağa verildi

İstanbul'da yüzme havuzunda boğulma tehlikesi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan üniversite öğrencisi, memleketi Samsun'da defin edildi.

Alper Kaan Er'in Cenazesi dün Akşam saatlerinde baba ocağı olan Samsun'un Bafra ilçesine getirildi.

Kavakpınar Mahallesi'nde baba evinde helallik alındıktan sonra Kalaycılar Mahallesi, Dikencik Camii'nde kılınan öğle namazı sonrası aile mezarlığına gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Cenazeye, aile yakınları, yanı sıra, Üniversiteden arkadaşları katılım sağladı.

Dün, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Alper Kaan Er, tatil için arkadaşlarıyla İstanbul'a gitmişti. Burada kapalı yüzme havuzuna giden Er, havuzda epilepsi nöbeti geçirdi. Boğulma tehlikesi geçirmesi üzerine arkadaşları ve görevlilerce havuzdan çıkarılan Er, sağlık ekiplerince ambulansla kentteki özel hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.