Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Bafra Belediye Başkanı
banner798

Başkan Aday Adayı Saral'dan istişare ziyaretleri

HABER OVASI - Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral, Ak Parti Kurucu Üyeleri, Ahmet Sekmen, Mukadder Taşkıran, İbrahim Kalay ile Yılın Ahisi seçilen kunduracı Mevlüt Güvendi’yi dükkânında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Başkan Aday Adayı Ufuk Saral yaptığı ziyaretlerde şu ifadelere yer verdi;

Ufuk Saral,” Ak Parti Kurucu üyelerimizden tarafıma desteklerini istedik, Yerel seçimlerde partimizin geleceği ile ilgili olumlu görüşmelerimiz oldu. Göstermiş olduğu ilgi alakaya için kurucu üyelerimize teşekkür ediyorum. Geçmiş yıllardan bu güne, siyasi bilgilerinden faydalandım. Samimi sohbet havasında geçen ziyaretlerimizde bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ederim.” dedi

UfuK Saral Ak Parti Kurucu üyeleri ziyaretlerinden sonra, gün içinde 2023 yılının Ahisi seçilen Mevlüt Güvendi’yi yerinde ziyaret etti.

Samsun Valilisi Orhan Tavlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Kunduracılar Odası ile Samsun Esnaflar Odası’ndan yılın Ahisi olarak ödül almış, kunduracı Mevlüt Güvendi’yi dükkanında ziyaret eden Ufuk Saral,” Çok yetenekli bir değerimizdir. Yaşayan çınar olarak Güvendi’yi gördüğünü, her esnafın örnek alması gerektiğini,

Ahilikte Bafra’mızı temsil ederek bizleri gururlandırdığı için kendilerine şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.” Şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında Ak Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı Ufuk Saral, ziyaretlerinde hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.