Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

Başkan Hamit Kılıç 10 Kasım mesajı yayınladı

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Milletimizi ortak bir yol etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, raf sistemi, istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla bu topraklar üzerindeki egemenliğimizi perçinlemiştir.

Bu topraklar şehitlerimizin kanlarıyla, milletimizin hürriyet sevdasıyla, anaların dualarıyla bizlere vatan olmuştur. Atamızın, silah arkadaşlarının ve kahraman Türk Milletinin kurtuluşa giden yolda yokluklar ve imkânsızlıklar içerisinde kurduğu Cumhuriyetimizin; temel ilke ve değerleri her daim yaşayacak ve yaşatılacaktır.

Atatürk’ün en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti'ne olan bağlılığımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güçlenerek devam edeceğine yürekten inanıyorum.Milletimiz, şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakârlıklarıyla savunulan bu vatan ve bayrağı, sonsuza kadar korumaya kararlıdır. Türkiye Cumhuriyeti, geçmişinden aldığı güçle tüm engelleme teşebbüslerine rağmen sağlam adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir.

Atatürk’ün bizlere emaneti olan Cumhuriyeti daha da ileriye taşımak, hedefleri ve hayalleriyle buluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu düşüncelerle, vefatının 84. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.