Öne Çıkanlar Şehit Murat Atar Çanakkale Savaşları Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi
banner798

Başkan Hamit Kılıç Ortak Akıl Buluşması gerçekleştirdi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Ortak Akıl Buluşmalarına devam ediyor.

Yürütülen çalışmalar ve projeleri ilçenin tüm dinamikleri ile istişareler gerçekleştirerek hayata geçiren Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi Ortak Akıl Buluşmaları kapsamında ilçede bulunan Meslek Oda Başkanlarıyla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, toplantıda Oda Başkanlarına ilçede gerçekleştirilen çalışmaların yanında kısa, orta ve uzun vadedeki projeleri anlatarak düşünce ve önerileri dinledi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Bafra’mıza ve hemşehrilerimize hizmet yolunda attığımız her adımda, her çalışmada meslek gruplarımız ile bir araya gelmeyi ve istişare etmeyi kendimize misyon edindik. Bu anlamda, Bafra’mızın sadece bugününü değil yarınını da planlarken ilçemizde gerçekleştirmeye özen gösterdiğimiz “Ortak Akıl Buluşmaları” çerçevesinde Meslek Oda Başkanlarımız ile bir araya geldik. “ Dedi.

Hamit Kılıç,”Belediye olarak, Bafra’mızda Ortak Akıl ile hareket etmenin büyüme ve gelişmede fayda sağladığının farkındayız. Halis bir niyet ve sınırı olmayan bir gayretle ilçemize hizmet etmeye, her fikri dinlemeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraHamit Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.