Öne Çıkanlar Samsun Samsunspor
banner798

Başkan Kılıç Karne sevincine ortak oldu
Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen karne dağıtım törene, Başkan Hamit Kılıç ile birlikte, Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, İlçe Milli Eğitim M.Ali Katipoğlu, Daire müdürleri, Belediye Birim amirleri, öğretmenler veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Bafra Belediye Başkanı törende, diğer davetlilerle birlikte öğrencilere karnelerini verdi ve iyi tatiller dileklerinde bulundu.

Uzun ve yoğun bir dönemin ardından gelen tatili en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç: “Bu gün itibariyle yarıyıl tatiline giren öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Zorlu bir sürecinin ardından 15 gün sürecek tatillerinde mümkün olduğunca kendilerine vakit ayırmalarını, iyicedinlenmelerini, çevrelerine vakit ayırmalarını ve kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Saygıdeğer velilerimizde çocuklarımıza karne değerlerine göre ilgi göstermesinler. Çalışıldığında ve destek olunduğunda düzeltilmeyecek hiçbir not yok lütfen unutmasınlar.” Dedi.

Yarıyıl tatili 4 Şubat 2019 tarihinde sona erecek. 14 Haziran 2019'da se 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.