Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Başkan Kılıç’ın Ramazan Ayı Mesajı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ramazan Ayı’nın başlaması nedeniylebir mesaj yayımladı.

Mübarek Ramazan Ayı’nın milletimize ve tüm İslam Âlemine kardeşlik, barış ve huzur getirmesini temenni eden Belediye Başkanı Kılıç, mesajında şunları söyledi:

"On bir ayın ve gönüllerinsultanı Ramazan Ayı’na yeniden erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz

Aramızdaki dayanışmanın ve kaynaşmanın artmasına vesile olan bu mübarek ayda müminler kardeşlik duygularını en yüksek noktada tutarak rahmet ve mağfirete erişmek için azami gayret gösterirler. İnşallah bu yıl da Ramazan Ayı’nı, manevi duygularımızı doruklara ulaştırarak, sevgi-saygı ve kardeşlik ruhu ile en güzel şekilde yaşayıp idrak edeceğiz. Bu ay içerisinde müstesna bir yere sahip olan Kur’an-ı Kerim’in indirildiği bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ne erişip, Ramazan Bayramı’na da hep birlikte mağfiret olunmuş olarak kavuşuruz.

Bu vesile ile özellikle İslam coğrafyasının bu mübarek ayın manevi atmosferinden yararlanarak felaha ermesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, baştahemşehrilerimizolmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik ediyorum.“

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.