Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner798

BEKTAŞ: 24 HAZİRAN’DA TÜRKİYE İYİ OLACAK

Bektaş yaptığı açıklamada “ Genel Başkanımız Meral Akşener Cumhurbaşkanımız olacaktır. Türkiye ve insanlarımız iyi günler görmeye başlayacaktır. Bunun gerçekleşeceğine inanıyoruz. Milletimiz akın akın İYİ Partiye gelmektedir.” Dedi

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş açıklamalarında şu görüşlere yer verdi: “ 24 Haziran’da Türkiye korku imparatorluğundan kurtulacaktır. Türkiye Cumhuriyetin tüm kazanımlarına ve değerlerine yeniden kavuşacaktır. İfade ve düşünce özgürlüğünü baskılayan tüm uygulamalara son verilecektir. Yalan, aldatma ve kandırıldım dönemi sona erecektir. Türkiye’mizin ve insanlarımızın üzerine İyilik güneşi doğacaktır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener yeni bir yol açmıştır. Bu yol Türkiye’nin ve insanlarımızın kurtuluşudur. AK Parti iktidarının uyguladığı yanlış ve akıl tutulması içeren politikaları sonucunda ülkemizin içinde kutuplaşmalar, ötekileştirmeler ve ülkemizin etrafında ise meydana getirilen düşmanlık zincirleri kırılacaktır. “ dedi.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Mali Müşavir Zafer Bektaş açıklamalarını şöyle tamamladı:” İYİ Parti olarak biz teşkilatlanmamızı tamamlamış ve büyük Kongremizi yapmıştık. Buna rağmen partimizi seçime sokmamak için çalıştılar. Demokrasiye balta vuruldu. Milletin iradesi çalınmak ve Hukuk parçalanmak istendi. Buna izin verilmedi. CHP’nin demokratik tavrına teşekkür ediyorum.

24 Haziranda yapılacak olan seçimler için partimize milletvekilliği aday adaylığı için büyük bir ilgi var. Bir yandan ise üye çalışmalarımız sürüyor. İnsanlarımız akın akın partimize üye olmaya geliyor. İYİ Parti Bafra’da, Samsun’da ve Ülkemizde 1.parti olacak ve Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi Cumhurbaşkanı seçilecektir. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.