Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Gaziosmanpaşa İlkokulu`nda Twinning Projesi

GAZİOSMANPAŞA İLKOKULU' NDA BENİMLE OYNAR MISIN AKILLIM e Twinning Projesi

Müdürlüğünü Sefer Uslu ve Müdür Yardımcılığını ise AsımTamer Çöller' in yaptığı; Bafra Gaziosmanpaşa İlkokulu " Benimle Oynar mısın Akıllım? " adlı e Twinning projesi gerçekleştirdi.

2020- 2021 Eğitim- Öğretim Yılı' nda da yürütüşecek olan proje ile ilgili olarak; okulun web sayfasından yapılan konuyla ilgili açıklama şöyle :

" Okulumuzda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında 3 / C sınıfı öğretmeni Ümran Akyurt' un yürüteceği ' Benimle Oynar mısın Akıllım?' eTwinning projesinin tanışma webinarı yapıldı.

Öğrencilerin var olan zeka potansiyellerini; oyunlarla ortaya çıkarmanın hedeflendiği 'Benimle Oynar mısın Akıllım?' eTwinning projesinin tanışma webinarı 10 Eylül 2020 Perşembe günü saat 20:00'de yapıldı.

Webinarda proje kapsamında Eylül ayında öğretilecek oyunlar ve yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu."

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.