Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Göksel Başkan ameliyat oldu

Anjiyo da 3 (üç) damarı tıkalı olan, ön damarda ise çok tıkanıklık görülen Göksel BAŞAR’a Stent takıldı.

Diğer damalara ise stent gerekmediğini öğrendik. Ancak bu damarlarda da ufak tefek tıkanıklıkların olduğu bilgisine ulaşıldı.

GÖKSEL BAŞAR’IN SAĞLIK DURUMU İYİ Dr. Eyyüp AYGÜL tarafından Başarılı bir operasyon geçiren Göksel BAŞAR’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bir gece Samsun Medicana Hastanesinde gözetim altında tutulan Göksel BAŞAR, Bugün Hastaneden taburcu edildiği ve evine dinlenmek için gittiği bilgisine ulaştık.

BAŞAR’DAN TEŞEKKÜR Bafra Ticaret Ve Sanayi Odası Göksel BAŞAR, bizzat anjiyo operasyonunu başarıyla gerçekleştiren Medibafra Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Eyyüp AYGÜL’e bilhassa teşekkür etti. BAŞAR, sağlık durumunun iyi olduğunu bu esnada dost ve arkadaşlarının hastalığı sebebiyle şifa dileklerini esirgemediğini vurgulayarak şöyle konuştu; “Değerli dostlarım, hastalığım sebebiyle şifa dileklerinizi içeren mesaj ve telefonlarınızı bizzat bana bildirdiler. Ancak bu mesajlara rahatsızlığımdan dolayı cevap veremedim. Saygıdeğer doktorum Eyyüp AYGÜL’ün tavsiyesi ile şuan evimde biraz istirahat etmem gerektiğini söyledi. Hakkınızı helal edin. Hamdolsun iyileşiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Selam ve dua ile” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Göksel BaşarTsoBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.