Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

Gökyüzüm Halı Yıkma Yasaklı Günlerde Açık
banner852

Bafra`ilk ve Tek..

24 saatte teslimat..

Bafra Gökyüzüm halı yıkama; Halıları yıkarken Sağlık Bakanlığı'nın onaylamış dezenfektan ve temizlik ürünlerini kullanarak, belirli kurallara uygun şekilde evlerinizin kapısından alıyor, müşterilerle temas etmeden Halılarınızı 24 saat içinde tekrar temizleyip, 60 derece üzerinde sıcak, özel kurutma odalarında kurutup kapınıza getiriyor.

Gökyüzüm halı yıkma işletmecisi iş insanı Mustafa Demircioğlu ; Bakteri ve mikrobu en çok barındıran yerler halılardır. Dolayısıyla halılarımızın temizliği çok önemlidir. Yaşadığımız bu zorlu günlerde Korona ile mücadelede en önemli kurallarında biri olan temizliktir. Bizler vatandaşlarımızın sağlığı için alınan tedbir kararlarına uygun yasaklı günlerde faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Gökyüzüm Halı Yıkamada aynı zamanda Şehit,gazi ailelerine ve Sağlık Çalışanlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

İrtibat : 0362 544 44 12 & 0539 402 54 93

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876