Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner798

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İÇİN  SEFERBER OLACAĞIZ

AK Parti Bafra Belediye Başkan A.Adayı Tuncay Yurduseven Gazipaşa Mahallesi'ndeki vatandaşlarla ve esnaflarla buluştu.

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan A. Adayı Yurduseven, Gazipaşa mahallesinde Bulunan Kapalı Semt Pazarını ziyaret ederek, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi.

Yurduseven; “Bafra Halkı ile her zaman iletişim içinde Oldum, 6 yıllık İlçe başkanlığım döneminde herkesim vatandaşlarımızın görüşlerini dinledim. Halkımızın ve esnaflarımızın taleplerini çok iyi biliyorum. Biz Hep birlikte ilçemizin sesine kulak vererek Teşkilatlarımızla sizlerin sesi olacağız” dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İÇİN SEFERBER OLACAĞIZ

Sözlerine şu şekilde devam eden Başkan A. Adayı Tuncay Yurduseven ; Kurucu Liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan “Çok iyi hizmetler yapmış olabiliriz ama yeterli değildir. Yeterli olan o gönüllere girebilmektir” diyor. İşte bizler bu anlayış içersinde kırılan gönülleri kazanmaya devam edeceğiz. Gönül Belediyeciliği için seferber olacağız” şeklinde konuştu.

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan ve hayır dualarını alan Belediye Başkan A.Adayı Yurduseven, Pazar çevresindeki esnaflarla çay sohbeti yaptı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.