Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Sokağa çıkma yasağı uygulaması koronavirüs salgını nedeniyle uygulanıyor. Hafta içi belirlenen saatlerde uygulanan sokağa çıkma yasağı hafta sonu ise bütün gün boyunca gerçekleştiriliyor. Hafta sonuna yaklaşırken bu hafta sonu yani 20-21 Şubat tarihinde sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı ve yasakların kalkacağı tarih ise merak konusu.

Sokağa çıkma yasağı son dakika gelişmeleri gündemde merak ediliyor. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü belirlenen saatlerde dışarı çıkabiliyor. Hafta içi ve hafta sonu ise muaf olan kişiler hariç bütün vatandaşlar için geçerli sokağa çıkma yasağı uygulaması bulunuyor. Sokağa çıkma yasağının saatleri ve biteceği tarih merak konusu. Peki sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek, bu hafta sonu var mı? İşte

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTECEK? 

Kısıtlamaların biteceği tarih ile ilgili henüz bir tarih açıklanmadı. Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağının yine devam etmesi bekleniyor. Son dakika gelişmeleri geldiği zaman detaylar haberde yer alacak.

HAFTA İÇİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ 

Hafta içi saat 21.00-05.00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulaması gerçekleştiriliyor.

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN? 

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı cuma günü saat 21.00'de başlıyor ve pazartesi günü saat 05.00'a kadar devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.