Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner797

Hamit Kılıç adaylığı ile ilgili ilk defa konuştu
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç adaylık sürecinde 19 Ocak tarihini işaret etti.

Başkan adaylığımız açıklanmadı

Mevcut Başkan Hamit Kılıç:”Bununla ilgili beni 100'lerce kişi aradı.Bende sizler gibiyim.Adaylığım ile ilgili bir bilgim yok.Ocak 19’da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Samsun’a gelecektir.İlçelerin akıbeti o zaman belli olacaktır.Aday açıklamalarını bizzat Genel Başkanımız kendisi söyleyecektir.Bu kapsamda bizler ne konuşursak boş.İnşallah tarafımıza Bafra Belediye Başkan Adaylığı verilirse bu görev 8 aylık görevimizin daha da üstüne çıkarak çalışacağız. Bafra için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyhan 5 yıl önce

sadece merak ediyorum başkan olmak için ne yapmış havada uçan kuş misali oturdu sessiz şekilde gemisini yürütüyor

Avatar
misafir 5 yıl önce

OH NE İYİ YA İKİ GÜNDE BAŞKAN OLDU HEMDE ELİNİ CEBİNE BİLE ATMADI PARTİNİN DE BAŞINA GECER YAKINDA AK PARTİ BİTMİŞTİR GÖRECEKSİNİZ