Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner797

İftar Şehidimizden Fatiha Sizden

Türkiye Gaziler ve Şehit aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Bafra şubesi  ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımına devam ediyor.


Bafra da ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımı  dağıtımına Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, Vakfın 2. Başkanı Hakan Keser,Vakfın Sekreteri Sebahattin Koçak ile birlikte Kemalpaşa  mahallesi muhtarı Salih Soylu, İsmetpaşa mahallesi muhtarı  Fatih Yıldız  eşlik etti.


Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Mümine Ersin yaptığı kısa açıklamada; Vakfımızın  ‘’İftar Şehidimizden Fatiha Sizden’’ projesi kapsamında şehit ailelerimiz,  gazilerimiz ve hayırseverlerimizin  maddi manevi desteği ile hazırladığımız şehitlerimizin isimlerinin yazılı olduğu gıda kolilerimizi muhtarlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine giderek teslim ediyoruz 
Vakfımız tarafından belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarımız ramazan ayı boyunca  devam edecektir. Allah hayırlarımızı kabul etsin. Tüm şehitlerimize selam olsun ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.