Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

İlkokul Arkadaşları 25 Yıl Sonra Buluştu

1995 yılında Bafra Atatürk İlkögretim Okulu'nun ilkokul kısmından mezun olan sınıf arkadasları 25 yıl sonra Samsun'da Mantıka Palas'ta buluştu.

Bayram gününde 25 yıllık özlemlerini dindiren sınıf arkadaşları, ilkokul öğretmenleri Nezaket Bilgici ve Sabri Bilgici'yi andılar ve hatıralarını yad ederek 25 yıl öncesine döndüler. Koyulaşan sohbette zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyen sınıf arkadaşları arayı uzatmadan yeniden buluşmak ve diğer arkadaşlarında katılımını sağlayabilmek üzere birbirleriyle vedalaşarak ayrılmak zorunda kaldılar.

Bu arada grup, sınıflarında okuyan arkadaşlarının bazılarını da telefonla arayarak o anı paylaştılar ve çektirilen fotoğrafla da ölümsüzleştirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.