Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Kapıkaya Festivali İçin Saatler Kaldı

 Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, dur durak bilmiyor. Yaz döneminde başlattığı hizmet atağı, çeşitli sosyal etkinlikler ve ziyaretler ile devam ediyor.

Başkan Şahin ilçe merkezinde asfalt ve kaldırım çalışmaları yeni mahalle olan köylerde ise beton yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne öncülük ederek 5 gün boyunca çeşitli çalışmalara imza attı. 15 Temmuz etkinlikleri Bafra'da görkemli şekilde kutlandı. Başkan Şahin 15 Temmuz etkinlikleri ile birlikte 18 Temmuzda başlayıp 30 Temmuza kadar süren Samsun ve Bafra'da düzenlenen 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları ve 20-23 Temmuz tarihleri arasında ki Bafra Kapıkaya Festivali ile sünnet şöleni etkinlikleri içinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Bafra Belediyesi tüm çalışmalarda tam bir seferberlik halinde hareket ediyor. Ayrıca Bafra Belediyesi, belediye hizmet binasının yanında bulunan uzun yıllar Mis Otel tarafından kullanılan binayı da tekrar belediye bünyesine aldı. Hem belediye hizmet binası hem de yeni alınan yer, birlikte düşünülerek projelendirilecek.

5 YILDA 25 YILDAN FAZLA ASFALT YAPILDI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“2017 başında hemşerilerime yaz döneminde 100.000 ton asfalt, kaldırım ve beton yol yapacağımıza söz vermiştik. Asfalt, kaldırım ve beton yol çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu yaz yapacağımız asfaltlar ile birlikte 5 yılda 25 yıldan fazla asfalt yapmış olacağız. Ayrıca belediyemiz yanında ki binayı da yeniden belediyemize kazandırdık. Tüm bunlarla birlikte belediyemize 12 adet de yeni araç aldık.”

BAFRA’DA OLİMPİYAT VE KAPIKAYA FESTİVALİ HEYECANI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “Ülkemiz ve milletimiz, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ darbe girişimi ihaneti ile karşılaştı. Milletimiz bu ihaneti Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bertaraf etti. 15 Temmuz kahramanlık destanının1.yılında ilçemizde Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri 5 gün sürdü. Tüm hemşerilerime görkemli etkinlikler için teşekkür ediyorum. Ayrıca ilimiz ve Bafra’mızda 18-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan 23. İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları başladı. Tüm tanıtımları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bafralı hemşerilerim 97 ülkeden gelecek olan binlerce sporcu ve seyirciye misafirperverliğini ve spor sevgisini gösterecektir. Yine Belediyemiz öncülüğünde 20-23 Temmuz tarihleri arasında uluslararası Bafra Kapıkaya Festivali yapılacak, Bafra ve Kapıkaya bir kez daha dünyaya açılmış olacaktır. Bafra’mızın ve ülkemizin önemli bir yerini dünyaya tanıtacağız. 50'den fazla ülkeden insan bu festival için ilçemize gelecektir. Ağustos ayı içerisinde ise geleneksel sünnet şölenimizi yapacağız. Çalışmalarımız Bafra’mızın imaj ve prestijine çok önemli katkılar yapmaktadır. Tüm bu çalışmalarda emeği geçen herkese ve belediye personelimize teşekkür ediyorum

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.