Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Kılıçdaroğlu Bafra'lılara seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bafra'ya gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Bafra'da Beşyol mevkisinde bulunan İlçe Başkanlığı önünden Kılıçdaroğlu vatandaşa miting havasında seslendi.Çiftçi'nin ve vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz.Sorunlarını çözüm için geliyoruz.Bizlere destek verirseniz, sorunları aşacağız.2 yıl içerisinde Afgan ve Suriyelileri Türkiye'den göndereceğiz.Ekonomi güçlendirmek için yeni kalkınmalar oluşturacağını söyledi.

Halkın yoğun ilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,"Türk lirası eski gücüne kazanacak, en tehlikeli durum çiftçiyi toprağa küstürmek.Onun için iyi şartlarda çiftçimizi desteklersek daha iyi kalkınırız.Ben ded,m Suriyelilerle kavka etmeyin barışın dedim ama dinlemediler.Şimdi Putin girdi araya herşey düzeldi.Afganlar mülteci değil kaçak geldiler.Afganları yakalayıp İran'lılara teslim edeceğiz." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu,"Bize destek verin bize güç verin bize katılırsanız,memlekete adalet gelsin,işsizlik bitsin,esnaf rahat etsin.Kur korumalı mevduat getirdiler, 60 milyar 600 milyon faiz ödüyorsunuz.Dolar yükselirse sana ayrı vereceğim.Peki esnafa ve çiftçiye ne veriyorsunuz.Hiç birşey,siyaset zenginleşme aracı değildir.Benim malvarlığımı siteye koydum girin bakın." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kemal KılıçdaroğluBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.