Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

Köylüler NEİŞ’in Projesini Çok Beğendi

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, durmadan mahalle ziyaretlerine devam ederken projelerini de halka anlatmaya devam ediyor. 

Seçime kadar Bafra’nın tüm mahallelerini ziyaret edeceklerini ve Bafra halkının sorunlarına kulak vereceklerini aktaran Neiş’in yeni rotası Uluağaç, Çalköy, Sürmeli, Evrenuşağı mahalleleri oldu.

Her mahallenin sorunlarının farkında olduklarını dile getiren NEİŞ, her gittiği mahallede notlar alarak vatandaşların talebine cevap vermek için şimdiden hazırlıklarına başladı.

“Köylümüzün Ürünler Tarım Marketinde Değerinde Satılacak”

NEİŞ, mahalle ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Tarım ve hayvancılığa yerel yönetimlerin destek olması çok önemli. İnşallah bizimle birlikte sizin hak ettiğiniz şekilde ürünlerinizi Bafra’da kuracağımız Tarım Market’te satma imkanınız olacak. Köylülerimizin ürünü değerinde satılarak, bir gelir kapısı oluşturulacak. Bafra’nın önemli bir konumuna kurulacak TARIM MARKET ile köylülerimizin ürünleri, şehir hayatında doğal ürünlere ulaşmakta zorlanan vatandaşlarımıza ulaştırılmış olacak. Bu sayede köylülerimiz için de önemli bir gelir sağlanacak.”

“Ücretsiz Servis Desteği Verilecek”

NEİŞ, “Şehre gelemeyen vatandaşlarımız için oluşturulacak sistemle birlikte tüm alışverişleri belediyeye ait tarım markette yapılarak, haftada bir evlerine ulaştırılacak. Köylerimizde yaşayan emekli vatandaşlarımıza koyacağımız otobüs seferleriyle ücretsiz bir şekilde Bafra’ya ulaşımları sağlanacak” diyerek sözlerine devam etti.

“Gelin Birlikte Yönetelim”

Sözlerini tamamlarken NEİŞ birlik olma mesajı vererek şunları söyledi: “Gelin bu dönem hep birlikte yürüyelim. Birlikte hareket edelim. Bizim daha önce yönetime geldiğimiz için tecrübemiz var. Bafra’ya çok kıymetli projelerimizle hizmet edelim.”

Projeleri dinleyen vatandaşlar coşkulu bir şekilde alkışlarken, birçok köylü de NEİŞ’İn yanına gelerek; “Siz köylüyü kalkındıracak projeler yaptınız bizde sizi Başkan yapacağız” dediği görüldü. Bir başka vatandaş ise; “Bu proje köylerimizin kurtuluşu olur” diye konuştu.

Şükrü Neiş Basın Bürosu

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraŞükrü Neiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.