Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner867

MHP Bafra İlçe Başkanlığı`ndan Mahalle Ziyaretleri
banner852

"Bugün İlçemizin; KAPIKAYA, ESENÇAY, İNÖZÜKOŞACA, YENİKÖY, KUZALAN, DÜZKÖY mahallelerini, 27. Dönem MV. Adayımız Sayın Abdurrahman Çamaş, İl Başkan Yardımcımız Sayın Burhan Mucur ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte ziyaret ettik.  

Ziyaretlerimizde, halkımızın tarımdan, hayvancılığa, sağlıktan, eğitime birçok alanda sorun, düşünce ve görüşleri üzerine çok verimli sohbetler gerçekleştirdik. Bu ziyaretler neticesinde partimize katılan, davamıza gönül veren kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.  

Ziyaretlerimizde bizimle ilgilenen, misafirperverlik gösteren, KAPIKAYA  mah. muhtarı Sayın Bahri BOZOK,  ESENÇAY mah. Muhtarı Sayın Hüseyin KESKİN, INÖZÜKOŞACA mahallesi muhtarı Sayın Mahmut GÜR, YENİKÖY mah. Muhtarı Sayın Hasan ÖNEM, Kuzalan mah. Muhtarı Sayın Hüsnü YILMAZ, DÜZKÖY mah. muhtarı Bayram ÖZKÖK beyefendilere ve mahalle sakinlerimize minnettarız.

Bizler DEVLET'İN selâmıyla, MİLLET'İN kelâmını biraraya getirmeye, halkımızın  sorunlarını ve görüşlerini yetkili mercilere iletip takipçisi olmaya ve ulu davamızı memleketimizin dağlarından ovalarına kadar anlatmak için  kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876