Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Bafra Belediye Başkanı
banner798

MHP İlçe Başkanı Turna'nın acı günü

Rüya Turna Dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna’nın annesi Rüya Turna (76) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Rüya Turna'n8n Cenazesi  İshaklı Mahallesi Hızır 1.sokak Turan Kent Kooperatifi A Blok’taki evinin önünden alınarak Bafra Yıldırım Beyazıt Camisine getirildi. Kılınan  öğlen ve cenaze namazına müteakip Bafra Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına dualarla defin edildi.

Cenazeye Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak, DAMSAN Şirketler Grubu yönetim kurulu ve TSO Yeni başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Mahalle muhtarları, MHP Bafra İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları Bafra Şube Başkanı Ceyhan Düzgün ve yönetimi ve vatandaş katıldı.

Anahtar Kelimeler:
MHPBafraBarbaros Turna
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.