Öne Çıkanlar Dart trafik denetleme
banner798

MHP ilçe yönetimi muhtarlarla bir araya geldi.

MHP İlçe yönetimi ,Alparslan Türkeş Parkı sosyal tesislerinde hafta sonu yapılacak olan ‘’Aday belli, karar net” temalı program öncesinde muhtarla buluştu.

Bafra merkez ve merkez dışı mahalli muhtarların tamamı MHP’nin davetine katılım sağladı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) MYK üyesi ve Samsun eski Milletvekili Hüseyin Edis;” MHP Genel merkezi 2002 yıldır, 81 ili ve 900 ilçenin tamamını gezdik.Şimdide köy köy Anadolu’yu geziyoruz.Bunu 2023 seçimlerine kadar yapacağız.Bu toplantıları seçim toplantıları olarak yapmıyoruz.Köylerimize oy istemeye gitmiyoruz.Bu konuda açıklama getireyim.” Dedi.

Seçime daha 7 ay olduğunu belirten Hüseyin Edis,”Aday adaylığı süreci başladığı zaman aday olan arkadaşlar bölgelerine gidecek.Sizlere gelecek sizlerden oy isteyecek.Bu hepimizin bildiği seçim prosedürü , bizler daha çok Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Anadolu’daki adım atılmadık, gidilmedik yer kalmasın prensibiyle dertleşelim , dertlerini dinlediğimiz çözüm önerileri raporlarını bu devletin yönetimini üstlenen Sayın Cumhurbaşkan’ımıza iletmek üzere köy köy gezdiklerini belirtti.

MYK üyesi Hüseyin Edis,”Sizlerden aldığımız bilgileri yerelde çözümleyeceklerimizi yerelde ,yerelde çözülmeyecek olanları Ankara’da, Sayın Cumhurbaşkanımızın önüne sunuyoruz.Bu konuda hiç teretüttünüz olmasın.” Dedi.

İstanbul’daki saldırıyı kınayarak sözlerine başlayan MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna,”20 Kasım 2022 Pazar günü Samsun Cumhuriyet Meydanında saat 15.00’da ‘’Aday belli, karar net” temalı programa muhtarları davet etti.

MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna,” Muhtarlarımızla sürekli istişare halindeyiz.Genel merkezimizin yapmış olduğu açık hava toplantılarında vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdiler.Samsun’da olacak olan mitinge Bafra olarak büyük katılım sağlamak istediklerini söyledi.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç muhtarların tamamının katılım sağladığından dolayı hepsine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.