Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

MHP`li Başkan Turna "keşke Şehit bacısına küfür eden partilinize verseydiniz"

Bugün oynan Bafraspor Hacınabispor karşılaşmasında Protokol Koltuğunda İP PARTİSİ İlçe Başkanı Aydoğan YILMAZ yazması üzerine Şeref Türbininden kalkarak maçı başka tribünde izledi.

Yaşanan bu olayı sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz`ın Açıklaması sonrası Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna`da Sosyal medya Hesabından Bir açıklama yaptı.

BAFRA MHP İlçe Başkanın soysal medyadaki açıklaması; 


Protokoldeki parti isminizin kısaltılmışına verdiğiniz tepkiyi keşke burası Kürdistan diyen bir soysuza verseydiniz, keşke Şehit bacısına küfür eden partilinize verseydiniz.
Bu tepkiyi stada d verirken rencide ettiğiniz kişi ile yaz boyu takıldığınız çay ocağında ya da spor ile ilgili yaptığınız çalışmalar da üstelik de oturup futbol ile ilgili istişare edip ahkamda kesmişsinizdir belkide.
O yazılan yazıda benimde adım yanlış yazılmıştı ama bunu dert etmedik çünkü oradaki insanlar her zaman sohbet ettiğimiz, dertleştiğimiz kardeşlerimiz kimseyi kırmaya gerek yok dedik geçtik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.